Monday, 16 January 2012

Kawan saya yang sama macam saya..(kakibising)

Assalamualaikum..nie Hafizah..panggil je ieja..tapi saya nak panggil fyza jugakk..hehee..saya nak mention dia dekat sini sebab dia mention saya dekat blog dia jugak..terharuu..  :') nak nangis pun ada..
<3 gilaa tak sayang kaw..???hehee..fyza nie gilaa K-POP..sory lah kalaw nak sama dengan saya..tapi dalam kelas kita orang memang bising gila sangat..memang geng borak lah nie..hihii..
Dia nie cantikk sangat..dia cakap dia SINGLE..percaya ke..??? tolonglah..karang saya cakap yang dia c0uple dengan sorang budak nie nanti dia nangis..nak tanya pasal boyfie..tanya dia..nie FB di..  ''Hafizah Zamri'' ..muka comel2 taww..

2 comments: